Mitsubishi Varmepumper

mitsubishi hara varmepumper

Mitsubishi Kirigamine Hara serien!

Kan fåes med følgende styrke: 6,3 kw – 6,6 kw – 8,7 kw

Kompromissløs kvalitet
Med Kirigamine Hara er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Maskinen har gjennom flere år vært utviklet og testet av Mitsubishi Electric sine ingeniører. Alt foregår i egne laboratorier på moderfabrikken i Japan. Alle viktige komponenter produseres på egne fabrikker og testes nøye i alle ledd, dette gjør at du som forbruker er garantert høyeste kvalitet og maksimal ytelse.

UNIK trappefunksjon
Optimal varmefordeling Kirigamine Hara gir maksimal varmefordeling med doble luftspjeld. Varmen kan enkelt fordeles i to vertikale retninger via fjernkontrollen. Varm opp 2 etasjer med 1 varmepumpe Ved plassering i trappesjakt får du maksimal varmefordeling med doble luftspjeld.

Hyper Heating: Maksimal ytelse i vårt kalde klima
Hyper Heating er optimal softwarestyring av en en høyteknologisk supersterk kompressor som utnytter energien i uteluften selv om det er -25°C ute. Den har utrolig stor varmekapasitet med fabrikkgarantert drift helt ned til -25°C.

I-See Sensor
Ujevn temperatur? I-See sensoren registrerer at vinduet har vært åpnet og temperaturen er ujevn. Jevn temperatur: I-See sensoren har nå jevnet ut temperaturen i rommet automatisk. Dette gjør at du har maksimal varmekomfort.

Human sensor – Varmepumpen som tenker
Funksjonen Human Sensor scanner rommet og ser etter mennesker. Forlater du rommet så blir dette registrert og Kirigamine Hara vil da automatisk senke temperaturen 2 grader for maksimal besparelse. Når du kommer hjem, øker den automatisk temperaturen til normalt.

Indirekte og direkte luftstrøm
Velg om varmepumpen skal dirigerer luftstrømmen på eller fra mennesker i rommet. Indirekte dersom du er var for trekk og ikke ønsker luftstrømmen direkte på deg. Direkte dersom du er frossen og ønsker en konstant varm luftstrøm direkte på kroppen.

Fabrikkgarantert drift ned til -25 grader
Supersterk kompressor, varmestav i utedelen og software som er spesialutviklet for nordiske forhold er grunnen til av Mitsubishi Electric kan fabrikkgarantere driften ned til -25 grader. Dette gjør at man sikrer god varme hele veien nedover temperaturskalaen.

Lydnivå som imponerer
Ekstremt stillegående innedel er viktig. Fra 20dB(A) på laveste lydnivå er Kirigamine Hara best i klassen. Den tåler sammenligning med alle konkurrenter.

Unik for nordiske forhold
Som første leverandør fikk Mitsubishi Electric satt inn varmestav istedet for varmekabel i utedelen, samt spesialutviklet avfrosting for fjerning av snø og rim. Kompressoren har forvarming for kaldstart. Får du strømstans starter varmepumpen opp igjen automatisk. Hos Mitsubishi Electric er dette en selvfølgelighet på våre toppmodeller!

Aircondition
Den kan selvfølgelig brukes som kjøling på varmesommerdager, eller hvis du har mange gjester og trenger å kjøle ned. Den er en utmerket aircondition maskin. Alle varmepumper er i utgangspunktet en aircondition.

Ta kontakt for uforbindtlig befaring og pris tilbud! Klikk her!